Team

We hebben een klein hecht team van getalenteerde professionals met veel vaardigheden en ervaring. We houden van wat we doen, en we doen het met passie. We kijken ernaar uit om voor u te werken.

André Maertzdorf

Eigenaar / Chef Inkoop & Verkoop

Na het afronden van van diverse monteurdiploma’s, het middenstandsdiploma, het vakbekwaamheidsdiploma, de Apk- keurmeestercertificering en uiteindelijk het Instituut voor de Autohandel (IVA) te Driebergen nam André op 1 juni 1990 het familiebedrijf, op 24 jarige leeftijd, over van zijn ouders.

+31 6 53380832

info@automaertzdorf.nl

Jasper Maertzdorf

Eigenaar / Chef Werkplaats

Sinds 2013 werkt Jasper in het familiebedrijf. Ondertussen heeft hij meerdere opleidingen gevolgd aan ATTC te Nuth, waardoor hij nu eerste monteur, APK -keurmeester en een airco certificering achter zijn naam heeft staan. Sindsdien is hij voortdurend bezig zijn kennis te vergroten d.m.v. specifieke cursussen met als enige doel te klant nog beter van dienst te kunnen zijn.

+31 6 18481210

info@automaertzdorf.nl

Willem Maertzdorf

Oprichter

Willem “Wiel” besloot in 1964 om ondernemer te worden in de autobranche. De focus lag vooral op het importereren en exporten van auto’s door heel Europa. Het garageservice gedeelte van het bedrijf volgde snel daarna. Vanuit hier werd Autobedrijf Maertzdorf geboren. Wiel was tot enkele jaren geleden actief binnen het bedrijf.


Wil je bij ons werken of stage lopen?

Mail naar info@automaertzdorf.nl of klik op de onderstaande knop!